Wat kan ik verwachten?

Volume, lengte, kleur

Er is veel mogelijk met hairextensions. Je kunt je haar verlengen, werken met verschillende kleuren, puur gaan voor meer volume of een combinatie hiervan.

Van de topmerken waar we mee werken hebben we een voorbeeld van alle kleuren en haarstructuren in huis. Dat zijn er heel veel. Je kunt dus meteen zien en voelen wat de mogelijkheden zijn en daar een keuze uit maken.

Voor een volumebehandeling raden wij doorgaans 75 hairextensions aan. Voor een haarverlenging heb je bij een gemiddelde haardikte voldoende aan 125 hairextensions. Het plaatsen van hairextensions is maatwerk; iedereen heeft een eigen unieke hoofdvorm en natuurlijke haargroei, waar wij bij het plaatsen van de extensions rekening mee houden.

Je eigen haar bevat van nature meerdere kleurnuances. Door gebruik te maken van verschillende kleuren hairextensions bereik je hetzelfde natuurlijke effect. Ook zijn er meerkleurige extensions verkrijgbaar, en extensions met uitgroeieffect. We laten het je graag allemaal zien in onze salon!

De keuze is gemaakt. En nu?

Avenue Hairextensions werkt uitsluitend met de beste plaatsings- en verwijderingssystemen op het gebied van hairextensions. Onze apparatuur is altijd up-to-date en veilig. Ook kun je kiezen uit verschillende aanhechtingen. Natuurlijk leggen we uitgebreid uit wat de voordelen van de verschillende aanhechtingen zijn en wat het beste bij jouw haar past.

Sporten, zwemmen, sauna …… dit is allemaal geen probleem met extensions. Ook kun je gewoon je haar föhnen en je kapsel met een krul- of stijltang in model brengen zoals je gewend bent. Verwen je haar en extensions af ten toe met een haarmasker of serum. 

De draagtijd voor hairextensions is ongeveer 4 maanden. Na 4 maanden kan de belasting te groot worden voor het eigen haar en raakt bovendien door je eigen natuurlijk haargroei het kapsel uit balans. Na 4 maanden verwijderen wij de hairextensions op snelle en professionele wijze zonder schade aan je eigen haar.

Met een weft werkt het iets anders; een weft wordt iedere 6-8 weken ’opgeschoven’, dat wil zeggen uitgehaald en opnieuw geplaatst. Meer informatie over de wefts vind je onder Prijzen Weften.